onsdag 15. oktober 2008

Yezzz, til helga har vi fri, og da reiser vi på hytta, av m mobilen og bare slappe av m turer i skogen og en god bok på kvelden, skal bli skikkelig digg m liten pause fra hverdagen, hundene får kost seg og kansje vi lager et feltsøk eller spor. Tenker de tre siste kuene er tatt inn for vinteren nå så da har vi hele plassen for oss selv, ingen elg eller jegere der da hele området m både skog og eng er gjerdet inn, vet ikke hvor stort område vi egentlig har men det er stooort så nok å boltre oss på, helt herlig :) hadde vi ikke hatt så mye å gjøre i oktober skulle vi jammen hatt spor og runderingskurset der, men i november skal jo jakta være over så da kan vi bruke skogen i storedal vi disponerer. Veier litt for og imot om vi skal til hamar utstillingen, er fristende men er visst ett kaos der har jeg hørt, så vi får se. Vurderer også noen lydighetsstevner, men er så godt å slappe av når vi først har fri, men fristende...ja helt klart, får tenke litt på det.

I helga som var, figurerte vi på mentaltestingen FA, og jaggu, ble meget positivt ovverasket over nivået på de fleste hundene som deltok, her har oppdrettere tydelig gjort en god jobb og tenkt på den mentale biten også og ikke bare eksteriør, så var kjempegøy og helt herlig å se. Ambolt kennel testet en av sine franske bulldogger også, og jaggu besto den, lille snøfte hehe moro :) 

Skal ta k-testen på Kilah pånytt til våren, så nå utover blir det masse miljøtrening, består hun blir jeg nok å ta FA på henne til høsten igjen. Hmmm...lurer på hvordan det er å ta svenske korningen på henne, hadde jo vært ille moro, tenker vi tar den på Lita hvertfall :)

I november skal vi ha internstevne på konkurransegruppa, tre-fire stykk skal ta bronsemerket samtidig, blir spennende å se hvordan det går, har jeg vært en flink instruktør tro..hehe

Er kjempespent på parringen mellom Abby og Wilson nå, går bare å venter på at løpetiden skal komme, alt annet er nå klart så er bare å vente. 

Ingen kommentarer: