mandag 27. oktober 2008
















I disse elgjakt tider tar vi ingen sjanser, så refleksvesten er på i skogen :)

Når en liten mus skal ut å gå, må han se seg for å passe på.....For nå har vi erklært krig!!! At en eneste mus skal kunne lage så mye trøbbel...makan!! Gleda oss til en skikkelig gufsete hyttetur m storm, pledd, bok og kakao i helga. Men neida. Når vi kom, så vi for første gang at det hadde vært mus på hytta (riktig årstid for det nå) lort overalt og den hadde til og m spist litt av puta mi...hrmf..På fredag merket vi at Kilah var veldig opptatt av å komme seg bak sofaen, men tenkte igrunn ikke så mye på det...før etterpå, da jeg skulle på do og går forbi vasken, tror du jammen ikke det var en mus der, ok det...Kenneth fikk den oppi en kjele og ut m den. Fikk en stille og rolig natt den natta....lørdagen, var vi en tur i skogen ett par timer, blåste altfor mye til at vi ville trene hverken felt eller spor så var kun å kosa oss i skogen :) kom tilbake til hytta, fikk fikset og ordnet litt, jeg fikk knust ei rute på hytta når jeg skulle kaste en pinne til bikkjene, en helt vanlig dag m andre ord ;) så kom kvelden....joda mus observert, men den var jammen ikke lett å få tak i, hvor den ble av innimellom er et mysterium og vi lurte litt på om det kunne være en spøkelsemus hehe 

Vel...for å si det slik, hverken vi eller bikkjene sov noe den natta, musa var overalt ...og ingensteder, den kom til og m oppi senga til Kenneth...oh grøss...der hadde jeg fått panikk ja. Bikkjene var på musejakt hele natta. På søndag bare pakket vi og reiste m en gang vi sto opp, nå har vi erklært krig og neste gang kommer vi tung bevepnet ;)))

Tror bikkjene syntes det var veldig godt å komme hjem, de sover ennå hehe

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka underbara bilder =)

Hahaha skrattade gott över din berättelse om musen =)...
Vi har möss hemma oxå men jag tycker dom är sååå söta. Izac e en riktigt bra musavslöjare. Han älskar att sitta pass vid ett av skåpen och så fort det är en mus där inne ställer han sig upp och lägger huvudet på sne. Då vet jag att den är där inne hehehe =)

Hoppas ni alla mår bra!!

STORA kramen från mig & Izac

Heso sa...

hehe så herlig :) synes mus er søt jeg også...på avstand vel og merke ;) Klemmer fra meg, Kilah og Lita. Lita gir i tillegg Izac ett stort smask på snuten :))