fredag 10. oktober 2008

Skikkelig moro på kurs om dagen, har 9 på hverdagslydighet og 5 på valp, hunder i alle farger og fasonger hehe dachs m pønkersveis, pomme som nesten er hårløs for tiden, puddel som er mørkeredd, er så herlige alle sammen og så flinke dem er. Hadde 0 motivasjon for å reise å holde kurs igår, men når jeg kom på plassen så var guttsen tilbake og jeg storkoste meg, hyggelige mennesker og morsomme hunder, har det ganske så sosialt da, spes på hverdagslydighetskurset, der har vi jo alle blitt godt kjent etter valpekurs runden, en herlig gjeng :) 

Etter kurs trente jeg Kilah, hu er bare helt fantastisk, for en treningsglede, bare jeg drar frem kongen så yrer hun i iver. Trente litt fri v fot, noe som bare er helt flott, litt apport, har fortsatt ikke begynt å få henne til å levere enda, det kommer snart, først skal hun få bli helt fortrolig m apportbukken, men ser ut til at hun helt har glemt det negative m den, trente stå, men den er som støpt så ikno pes.

Blir en runde m kurs til før vi tar juleferie, men har planer om ett runderingskurs i november, har allerde 4 påmeldte så er bare en plass ledig. Synd vi ikke kan bruke skogen i oktober pga elgjakta...eller kan igrunn det, men da må vi reise til hytta vår i aremark, flere mål inngjerdet skog, så der er det hverken elg eller jegere, men uansett fullt opp i oktober, kun fri neste helg...om jeg er heldig hehe

Holder ett sporkurs også samtidig som runderingskurset, har tre påmeldte der også, penger som kommer godt m til jul ;)))

Nå har vi funnet en hanne til Abby, endelig, satt vel i 5-7timer hver dag i 2uker for å finne en god hanne til henne, så da blir det parring straks likevel :) Blir en svensk tjenestehund på Abby også, en skikkelig flott kar som har gitt meget bra avkom. Så da kommer vi til å beholde ei tispe som skal ut på for, er jo bare nødt holde på disse linjene og dette er siste kullet til Abby så siste sjanse.

Er litt sugen på kurs om dagen, ett eller annet innen hund, vet ikke helt hva men er lenge siden sist vi var på kurs så nå hadde det vært greit å komme seg på ett, får se litt hva som er rundt omkring om det er noe som virker interessant :)

Ingen kommentarer: