onsdag 14. januar 2009

Jah...så går vi her og venter da...jaggu best Abby har valper i magen hehe neida, lurer hun oss så får vi bare ta det på neste løpetid, men nå begynner vi å få en del reservasjoner så hadde jo vært greit om det kom noen. 2 oppdrettere har faktisk meldt sin interesse for å bruke videre i avl. Går det som det kan se ut nå, så er valpene solgt nesten før fødsel, hadde vært utrolig deilig da å hatt både valpekjøpere og forvert klar, så slapp man mer pes m det, luxus ;)

D-kullet skal røntges nå, Dina ble røntget igår, Frost og Loke blir røntget ca februar så er kjempespent, har jo litt å si for kullet vi venter på Abby nå hvilke resultater de får.

Frost har begynt å trene med Norske Reddningshunder, spennende å se hvor han ender, kansje blir han den første Arcanorum hund m tittel? Hadde vært veldig moro hvertfall :)

Startet opp m kurs igjen. Har m 2 hjelpeinstruktører på opplæring, spennende :)

Uff...lat og slapp idag, heldigvis ikke kurs, kun danseskolen til Nicki. Men skal straks avgårde for å trene Lita og Kilah, mulig det kun blir en god tur i skogen, er liksom ikke helt i humør til å trene, men har jo lovt å komme da....jaja

Fortsatt røykfri, og humøret går litt sånn opp og ned, prøver å være sååå positiv, funker stort sett da :)

Ingen kommentarer: