mandag 15. september 2008

13-14 september

I helgen hadde vi sporkurs. Var 6 ekvipasjer med, men tror at vi heretter kun har 5, blir liksom akkurat litt for mange. Men været var nydelig, kursdeltakerne i godt humør og bikkjene sugne på å jobbe :) samtlige hunder klarte å avslutte på søndag med vinkel og fremmed spor. Kilah fikk kun gått ett spor og det var før kurset begynte på søndag, reiste litt tidlig da vi visste at når kurset var ferdig for dagen så var vi også totalt ferdige ;p Kilah hadde selvfølgelig ingen problem med å gå sporet, hun har ennå ikke bommet, men denne gangen klarte jeg å glemme gjenstand i sporet så det ble bare et vanlig spor m 2 vinkler og slutt gjenstand, pis of cake.

Lita (vår rottweiler tispe) avsluttet søndagen med en liten oppvisning i rundering, noe som resulterte i at vi straks har fullt kurs på neste runderingskurs :)

At ikke flere tar med bikkjene sine i skauen og lar de få jobbe, er jo bare så herlig å se hvordan de vokser med oppgaven etterhvert som de mestrer den, såå stolte holdninger :) selv elsker jeg å tilbringe dagen i skogen m hundene, lar de jobbe og bare koser oss, blir mer av dette utover nå som vi har fått 12 ekvipasjer m i konkurranse gruppa og ca halvparten har tatt et brukskurs, så nå blir det flere treff i skogen "vår" sosialt er det også, så griller vi litt for man blir sulten etter ett par timer ute i naturen også smaker pølsene ekstra godt ;)

Hundene som var med i helga var 2 rottweilere, kooiker (ikke Kilah, men Tess), Schæfer, Aussie og border collie. Gleder meg til neste gang, synd denne elgjakta ødelegger hele oktober, september og oktober er jo helt nydelige måneder for trening, ikke for varmt og ikke så altfor kaldt ennå, elgjakta kunne de hatt i desember ;))) men vi hadde runderingskurs i november i fjor, så da forsøker vi det i år også, varme blir man likevel også setter vi jo opp lavvoen :)

Idag må Kenneth ta konk gruppa for meg, har ei nyoperert venninne som må ha tilsyn så da blir jeg hos henne til i morgen :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flinke dere er:)
Her er det dørstokk mila akkurat nå.. Mitt inntrykk er at det skytes etter alt som rører seg, sååå d frister ikke så alt for mye å tasse opp i pysjet og synge høyt.. (Har en sangstemme som kan få selv voksne menn til å gråte). Meeen d blir:) Vi får kose oss med bloggen din i mellomtiden:)