tirsdag 14. september 2010

Nå er det så lenge siden jeg har skrevet her at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne ;p

Hele juli tilbrakte jeg på hytta, virkelig digg å komme unna hverdagens tjas og mas ;) første uka jeg var der hadde jeg i tillegg til Lita og Kilah, også Leon fra E-kullet og Faerie fra F-kullet. Faerie 1 uke og leon 2 uker. Storkoste oss i skogen og badet hver dag :) Nicela hadde m seg Camilla en uke også :)


Utstillingen i Moss gikk over all forventning, Lita vant sin klasse, brukshundklassen, og ble 2. beste tispe. Hera (Arcanorums Fantasia) vant sin klasse, junior, og hennes søster ble nr 2 :) Ira hadde ikke helt dagen og fikk blå sløyfe, bedre lykke neste gang :) Kilah vant sin klasse og ble beste tispe og endte som BIM :)
http://radicaldesign.no/arcaforum/forum_topics.asp?FID=2

I august fikk Lita løpetid og vi fartet ned til Jønkøping for å parre henne m C.I.B, FI UCH, FI V-09, KORAD, LP1, LP2, SE UCH, SE V-08, TJH(FM) Deminas Viggo, så nå krysser vi det vi krysse kan for at det blir mange flotte valper. Hun er nå litt over 4 uker på vei, og jammen begynner ikke magen og puppene å komme, så det ser lovende ut :)
Bilder og info :
http://radicaldesign.no/arcaforum/forum_posts.asp?TID=216

I september var vi i Stenungsund Brukshundklubb for å ta MH på Kilah, Faerie, Hera, og Fighter fra F-kullet og leon, Echo og Ira fra E-kullet, og de skuffet ikke noen av dem, alle hadde super lekelyst, god jakt og gripe evne, trengte ikke mye førerhjelp og noen løste enkelte momenter på egenhånd og samtlige helt skudd faste. Var kjempekoslig å treffe valpene, deres eiere, farmor Ia og pappa Izac igjen :)

Bilder og resultater kan ses her:
http://radicaldesign.no/arcaforum/forum_posts.asp?TID=286

Vi har også fått inn flere røntgen og øyenlysningsresultater:
Arcanorums Fantasia HD- A, øyenlyst u.a
Arcanorums Exodus HD - A, AA - A
Arcanorums Faerie Faquila HD - A, AA - A
Arcanorums Fabo Fareraz HD -A, AA - A

Arcanorums Finnmark blir røntget i dag og Fighter den 23. september :D

Ingen kommentarer: