tirsdag 9. desember 2008

På tide å skrive litt igjen :)

Nå begynner ting å roe seg litt rundt øra våre, phuh, nå venter jeg kun på juleferie, skal bli digg, 2 uker igjen før det men det går så fort atte. Hadde en nydelig helg i skogen m både runderingskurs (fortsettelse fra forrige helg) og sporkurs. var 4 stk på sporkurset, en herlig og sosial gjeng og hundene hadde høyt nivå, aldri sporet før, men dette tok de alle på strak arm, ikke mye slingringsmon her nei. samtlige hunder fikk avsluttet på topp m 2 vinkler og fremmed spor, no prob :) Var litt viktig for meg å få til denne gjengen, hadde m en veterinær, kan jo få prestasjonsangst av mindre ;))) men hun var så fornøyd og ville være m oss på flere kurs, ville prøve alt hu, også konk gruppa :) Samme m resten av gjengen, ville stå på mail lista og være m på mer :) Det som er morsomt nå m hundeskolen er at 50-60% av kursdeltakerne faktisk kommer etter anbefaling fra andre deltakere, beste reklamen man får det ;)

Ellers venter vi i spenning på om Abby har tatt seg, ennå en stund til vi får vite det. Regner m Kilah får løpetid igjen snart også, hun har kun hatt 1 fra før, så ikke godt å si når den kommer, Lita venter løpetid i januar, hadde igrunn vært greit om de samkjørte løpetiden så blir det løpetid mas kun to ganger i året istede for 4 :)

Den 19.des blir det julebord for hundeskolen, instruktører og konk gruppa er invitert. Har leid oss lokale m servering og alle rettigheter så det gleder jeg meg til. Blir utdeling av vandrepokal + litt anna.... ;))

Ingen kommentarer: