mandag 1. desember 2008

Endelig er stress uka over, ble litt ekstra stress men nå håper vi å være i boks ;)

Torsdag reiste vi oppover til Hamar, hadde en helt utrolig flott helg som gikk over all forventning, både av resultat og selve arrangemanget, var jo i utgangspunktet litt skeptisk til Vikingskipet da jeg hadde hørt det var så enormt mye folk at det ble gjerne både surr og kaos, men må si at til tross for mange mennesker synes jeg helgen gikk meget knirkefritt, for vårt vedkommede hvertfall :)
Resultatene på Lita og Kilah ble:

Lita, KVAL1 KONK1 BTK3 CK, 1 plassering bak storcert og reservecacib :)

Kilah, KVAL1 KONK1 BTK1 BIM CK CERT CACIB
NORSK VINNER 2008!! Helt utrolig, men så moro :)

Men all ære går til vår handler, Katrine Gunstad, hun var utrolig dyktig med både Lita og Kilah...ja stemmer...Lita også hehe ;)))

Mer om utstillingen og bilder her:

http://www.kirest.com/arcanorum/forum/forum_posts.asp?TID=159

Søndag reiste vi hjem, vi svevde vel på hver vår sky og jeg vet ikke helt om vi har landet ennå :)
Mandag kjørte jeg gubben til Torp flyplass. Tirsdag var det full forberedning til internstevnet vårt, mye som skulle gjøres klart. Onsdag kjørte jeg for å levere Nicki hos modern, hente Abby og hente gubben på flyplassen igjen...men hva skjer...joda akkurat passert Drammen så ringer gubben og forteller at flyet er kanselert pga tåke og får ikke reist før tidligst neste dag!!! OJ krise...en dags forsinkelse i så tettpakket program var ikke helt mitt ønske, hva m parring? Vi hadde to dager å parre på, torsdag og fredag, men nå kunne vi bare glemme torsdagen, satse alt på at det ble vellykket parring på fredag....ikke så mye marginer å gå etter nei.

Gubben fikk kommet seg hjem torsdag kveld, hentet han i Torp kl 20, så bar det rett til svigers for å hente bobil, hjem å hentet bikkjer og så kjørte vi mot MALMØ, ikke gøteborg som jeg skrev tidligere, er Lita som skal dit når den tid kommer :)

Kjørte forbi gøteborg og fant ett sted å sove før vi fortsatte neste dag. Var fremme hos Chadna kennel kl 15, rimelig nervøs for parringen, hva om hun ikke var klar ennå? Joda, Abby hadde vist m hele seg at hun var klar, men man vet jo aldri.

Kjempetrivelige mennesker som eier "Wilson" og for en herlig bamse, like flott om ikke flottere enn på bildene vi hadde av han, kjempetrivelig kar :) fikk også møte ett av Wilsons avkom, Mysak 18mnd, og for en skjønning, nydelig gutt og like trivelig som sin far :) Fikk også treffe Zumas Kennel som kom for å hjelpe med parringen, kjempe trivelige mennesker dette også og for en kunnskap...Susanne spurte om å se stamtavlen til Abby, og hun kunne fortelle om hele hennes linjer bakover, jeg ble virkelig imponert og Susanne var imponert over linjene til Abby og holdt tommelen opp, dette ble en super kombinasjon mente hun, + at de alle 4 likte Abby veldig godt, nydelig kraftig tispe m et herlig vesen, klart man blir stolt ;)

Vi fikk faktisk til 2 parringer, ikke optimalt på samme dag, men var vår eneste mulighet iom vi skulle ha runderingskurs på lørdag. Så nå er det bare å håpe på at Abby har tatt seg og at det blir mange flotte valper (helst 7, akkurat passe str på ett kull, da har man tid bli godt kjent m hver og en valp, noe jeg synes er viktig).

Kom oss fra Malmø sent på kvelden, gubben måtte sove så ble jeg som kjørte. Var hjemme kl 3 på natta og stupte i seng. Opp kl 8 for å gjøre klart til kurs kl 10.

Til tross for litt regn så fikk vi en fin helg, både lørdag og søndag og deltakerne virker fornøyde, hadde m oss BC, Islender, Rottweiler og BORZOI (kjempespennende å se om vi får denne til å rundere ;)) siste Rottweileren som skulle være m måtte melde avbud pga sykdom. BCn tok dette på strak arm, neste helg så forsøker vi bringkobbelet på henne, hun løper rett ut og finner figurant, kommer tilbake m løsbitt og påviser, naturtalent :) de andre må vi jobbe mer m å levere tilbake løsbitt, eller som vi har startet m, leken dems, Islenderen løper ut og finner, griper men har litt problemer m å holde på dummien til hun kommer inn til fører. Borzoien tar bitepølsa og løper avgårde, og som hun løper hehe så må få henne til å levere, det samme m rottweileren, han også løper avgårde, siersrunder for å ha fått tak i bitepølsa ;)) så m disse har vi ikke sendt ut etter fig ennå. Blir spennende neste helg å se hva vi får til. Neste helg skal vi også ha sporkurs, så da blir vi mange i skogen :)

Internstevnet som var på torsdag gikk også over all forventning, var 6 som møtte, men 4 som stilte, de andre hadde "lovlig" grunner for ikke komme/stille.

Dommer var Jan Nilsen, godkjent dommer fra NKK. Det morsomme er at 3 av ekvipasjene hadde fått opprykk om det hadde vært offisielt stevne, det må jeg si er bra odds, 3 av 4 :) Dommeren skrøt uhemmet av ekvipasjene og atmosfæren, ja vi har det riktig så trivelig, ingen sur stemning i denne gruppa nei :) synd jeg ikke fikk vært der selv, men blir nytt internstevne til våren. Vinneren ble Tine m Cockeren Thea, fikk pokal og diplom :) GRATTIS!!! :)

Idag er siste treningsdag m konk gruppa før jul, starter opp igjen i januar :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Hege!

Krysser i taket og fingrene at parringen gir valper xxx:0)

Ps. Torp ligger 1km fra der jeg bor, vedder en tier på at du kjørte forbi.....;)

Hilsen
Carina

Heso sa...

Ja jeg tenkte faktisk på deg når vi var der ;) hadde jeg hatt bedre tid så skulle du jammen ha fått besøk hehe

Ja nå krysser vi fingre tær og poter på at hun tar seg, blir kjempespennende :)