torsdag 5. mars 2009


Nå er det liv her nå, jej, valpene er overalt i huset (første etg hvertfall), kun i valpekassa når vi er ute en tur og på natta. De har begynt m tørrfor og spiser m god apetitt. Abby er den perfekte mor erfaren som hun er nå, gjør alt etter boka. Ser ut til at vi har fått oss forverter til tispa vår også :)

Lita ble parret i slutten av februar, om hun tar seg blir det valper ca 30 april. Hun ble igjen i gøteborg noen dager da turtelduene hadde litt start problemer, ant hadde ikke Lita sterke nok dufter når vi kom, men jaggu ble det parring etter vi hadde reist. Forventer et skikkelig knall kull her med masse motor og arbeidsglede, og skal beholde ei tispe fra dette kullet også, så forvert søkes, noen som er intressert i bruks eller lydighet. 5 valper er allerede reservert.

Nicela har reist igjen, nå er hun på hytta til mormor og morfar i nord norge, tok flyet i går og det hadde visst vært kjempestas :)

Nå går dagene til valpene, kurs og besøk av valpekjøpere, ikke mye tid til å slappe av nå nei ;)

Har også fått resultater fra røntging av D-kullet, 3 er røntget fri for HD/AA, 1 venter vi på svar, sistemann er ikke røntget ennå.

Ingen kommentarer: